mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Samenwerking met VOBN

In Nederland zijn verschillende (branche)organisaties actief om het dynamische en esthetisch imago van beton en de betonsector te promoten. De Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN) werkt nauw samen met deze partijen.

Op de website van VOBN staat informatie over het product betonmortel, de toepassingsmogelijkheden van in het werk gestort beton (ook in combinatie met andere bouwmaterialen), het keurmerk Beton Bewust, informatie over de vereniging VOBN en de kwaliteiten van de aangesloten bedrijven.

De betonsector bestaat een uitgebreid netwerk van organisaties, brancheverenigingen, opleidingsinstanties en  regelgevers. Hieronder staan de belangrijkste organisaties waarmee VOBN samenwerkt.

Delen:

Betonlexicon

Beton_Betonlexicon_VOBN

 

 

Het BetonLexicon is het woordenboek voor cement- en betongerelateerde informatie. De woorden/begrippen die in de wereld van cement en beton veel worden gebruikt, zijn bijeengezet en voorzien van de meest zuivere omschrijving.


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.