mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Verhardingsbeheersing en Betontechnologische Uitvoeringsaspecten [vbu]

Scheurvorming voorkomen

In deze cursus komen uitvoerders en werkvoorbereiders van alles te weten over het fenomeen temperatuurbeheersing. Allereerst krijgt u uitgelegd waarom gewapend beton, in strijd met het basisprincipe, onder bepaalde omstandigheden niet of slechts in beperkte mate gescheurd mag zijn.

U leert hoe u scheurvorming in verhardend beton kunt voorkomen of beperken. En u leert hoe u de uitkomsten van temperatuur- en spanningsanalyses moet interpreteren en vertalen in een werkplan. Tot slot komen de diverse methoden aan bod waarmee u de sterkte van verhardend beton op een willekeurige dag kunt bepalen, zodat u op het juiste tijdstip kunt beginnen met ontkisten.

Voor iedereen die meer wil weten over verhardingsbeheersing

De cursus is het afsluitende deel binnen het opleidingstraject Betonuitvoerder/werkvoorbereider BV. De kennis is echter ook toegankelijk voor constructeurs en directievoerders die meer willen weten van verhardingsbeheersing.

De cursus betreft 3 middag/avonden van 4 lesuren.

Aanmelden

Data informatie:

5 april 2018 | 15:00 - 19:30
Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon Betonhuis

Remco Kerkhoven

Adviseur Communicatie, Technische Marketing en Statistiek

tel. 0318-557478

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.