mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Website sector Betonmortel Betonhuis (VOBN)

Wellicht heeft u al gemerkt dat de website van VOBN steeds minder informatie bevat. De afgelopen tijd zijn we erg druk geweest met het invullen van onze nieuwe website. Een website is nooit af, we gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen en vullen van de pagina’s. Bezoek de nieuwe website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Nieuwe website Betonmortel

Nieuwe website Betonhuis sector Betonmortel

Bijna alle informatie van deze website is overgezet naar de website van betonhuis. Daarom adviseren wij u om daar een kijkje te gaan nemen. U kunt daar middels de zoekbalk heel veel betongerelateerde informatie vinden.


Betonhuis Betonmortel

Betonhuis Betonmortel verenigt 120 aangesloten betoncentrales en bevordert het gebruik van betonmortel in bouwwerken en constructies. Betonhuis Betonmortel werkt nauw samen met andere industrieën in de bouw om gestort beton succesvol te verwerken. Hiervoor ontwikkelt samen met haar leden kennisdocumenten en publicaties die informatie verschaffen over het succesvol verwerken van betonmortel.

 

Ga naar de sectorpagina van Betonmortel

 

Naar overzicht
Delen:

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.