mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Website Betonhuis bevat veel relevante informatie over beton

Wellicht heeft u al gemerkt dat deze website steeds minder informatie bevat. De afgelopen tijd zijn we erg druk geweest met het invullen van onze nieuwe website. Een website is nooit af, we gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen en vullen van de pagina’s. Bezoek de nieuwe website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Nieuwe website

Nieuwe website Betonhuis sector Betonmortel

Bijna alle informatie van deze website is overgezet naar de website van betonhuis. Daarom adviseren wij u om daar een kijkje te gaan nemen. U kunt daar middels de zoekbalk heel veel betongerelateerde informatie vinden.

Koepel van drie brancheorganisaties

Sinds 1 december 2017 zijn de drie grootste brancheorganisaties in de Nederlandse betonmarkt verenigd onder een nieuwe koepel. De Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN), de Bond van Fabrikanten van Betonproducten in Nederland (BFBN), het Cement & Beton Centrum (C&BC) gaan verder onder Betonhuis. De VOBN is als sector Betonmortel aangesloten bij Betonhuis.


Kenniscentrum voor beton

Betonhuis is het aanspreekpunt en fungeert als het kenniscentrum voor o.a. overheden, aannemers en architecten en heeft experts in dienst op het gebied van duurzaam bouwen met beton. Betonhuis staat voor belangenbehartiging van aangesloten bedrijven, voor kennisontwikkeling betontechniek en normering, en voor de promotie van een duurzaam imago van beton. Verder faciliteert Betonhuis opleidingen en diverse leermiddelen, biedt het ondersteuning bij arbeidsvoorwaarden, adviseert men op het gebied van KAM en veiligheid, en kan men er terecht voor statistiek en dienstverlening. Betonhuis vertegenwoordigt 300 bedrijven in verschillende sectoren en is gevestigd in Woerden.

Ga naar de website van Betonhuis

 

Naar overzicht
Delen:

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.