mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Nieuwe website: Steiger-, Hoog-werk- en Betonbekistingbedrijven

De website van de Vereniging voor Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) is geheel vernieuwd. De site is dé zoekplaats voor specialisten voor arbeidsmiddelen voor het veilig werken op hoogte. Interessant voor de betonmortelindustrie is de Sectie Betonbekistingbedrijven.

Betonhuis_nieuws_VSBDe Vereniging voor Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) lanceert de nieuwe website www.vsbnetwerk.nl die niet alleen de zoekplaats is voor specialisten voor arbeidsmiddelen voor het veilig werken op hoogte, maar ook het centrale informatiepunt op dit gebied. Foto: VSB

Alles over een veilige werkplek op hoogte

Centraal staat het VSB-netwerk dat is opgebouwd uit leden, donateurs en erkende opleiders. Op de site wordt naast algemene verenigingsinformatie ook uitgebreid stilgestaan bij de verschillende projecten die binnen de vereniging lopen. De leden zijn bedrijven die zich richten op het fabriceren, leveren, verhuren, installeren, monteren en demonteren van steigers, hoogwerkers, hefsteigers, aluminium rolsteigers, hangbruginstallaties, personen/goederenliften, ladders, trappen, gevelonderhoudsinstallaties, betonbekistingen en ondersteuningsconstructies. Deze worden op de website gepresenteerd met alle relevante gegevens. Datzelfde geldt voor de donateurs van de vereniging alsook van de bedrijven die door de VSB zijn erkend als opleidingsinstituut in het kader van het Sectorplan Steigerbouw.

Vraagbaakfunctie

Bij de samenstelling van de site is veel aandacht besteed aan de vraagbaakfunctie. Nieuws, het verenigingsmagazine, de discussies die binnen de branche worden gevoerd over actuele vraagstukken en ontwikkelingen alsook tal van informatieve brochures en een overzicht van relevante normen zijn op de site goed toegankelijk samengebracht. De VSB telt met leden en donateurs inmiddels circa 85 bedrijven. De leden alleen al vertegenwoordigen een geschatte jaaromzet van 800 miljoen euro. De breed georiënteerde achterban van de VSB streeft - verdeeld over drie secties - één gemeenschappelijk doel na: het bieden van een veilige werkplek op hoogte.

Bezoek ook de website www.richtlijnbekistingenenondersteuningen.nl voor een compleet en actueel overzicht van regelgeving.

VSB website

 

 

 

Naar overzicht
Delen:

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.