mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Nieuwe directeur voor koepel bouwmaterialenindustrie

De koepel van de Nederlandse bouwmaterialenindustrie (NVTB) heeft een nieuwe directeur: Niels Ruijter (43). Hij start op 1 juni en is nu nog actief als Regiomanager Randstad Zuid bij Bouwend Nederland. Betonhuis feliciteert Niels met zijn benoeming en wenst hem succes in zijn nieuwe uitdaging.

Beton_Nieuws_NVTBNiels Ruijter (43) werkt sinds 2004 bij Bouwend Nederland, was daarvoor secretaris bij het Aluminium Centrum en begon zijn carrière als milieu- en LCA deskundige. 

Wie is Niels Ruijter?

Niels Ruijter werkt sinds 2004 bij Bouwend Nederland, was daarvoor secretaris bij het Aluminium Centrum en begon zijn carrière als milieu- en LCA deskundige. Na een opleiding als milieukundige en analytisch chemicus ontwikkelde de heer Ruijter zich tot een succesvolle belangenbehartiger en verenigingsmanager.

Betonhuis en NVTB
Het NVTB behartigt sinds 1988 de gemeenschappelijke belangen van producenten van bouwgrondstoffen en bouwmaterialen. Het NVTB vertegenwoordigt acht branches en meer dan 500 producenten en leveranciers van bouwmaterialen en bouwproducten. Samen zijn zij goed voor een jaaromzet van 6 miljard euro. Betonhuis is lid van NVTB.

 

Niels Ruijter, directeur NVTB

Ik kijk er naar uit om de bij het NVTB aangesloten leden beter te leren kennen en te luisteren naar hun wensen'


Gelijk speelveld bouwmaterialen

Het NVTB verbindt, informeert, inspireert en ondersteunt de Nederlandse bouwindustrie en werkt samen met de brancheleden aan een goede positionering van de bouwtoeleverende bedrijven.Het NVTB streeft naar een gelijk speelveld voor alle bouwmaterialen en goede productieomstandigheden voor onze maakindustrie. Het bureau van het NVTB kan hierbij rekenen op de inzet en expertise van meer dan vijfentwintig branche-experts op het vlak van wet- en regelgeving, duurzaamheid en innovatie.

NVTB

Naar overzicht
Delen:

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.