mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Hoe komt beton van A naar B?

Voor de Vopak Terminal Amsterdam wordt in de Afrikahaven een bestaande vingerpier verlengd en geschikt gemaakt voor een extra ligplaats voor zeevaart. Kijlstra Amsterdam en Gebroeders van Antwerpen hebben i.s.m. De Klerk Waterbouw een bijzondere logistieke oplossing gevonden om beton naar de bouwlocatie te brengen.

Beton_Nieuws_PierHoe komt beton van A naar B? Bekijk de you-tube film. Video: VanderPoelmedia

Bijzondere logistieke oplossing van leden Betonhuis

Door de ligging in het Westelijk havengebied Amsterdam kunnen betonmixers over land niet bij de bouwlocatie komen. Betonmortelcentrale Kijlstra Amsterdam en de Gebroeders Van Antwerpen hebben daarom samen gekozen voor de volgende logistieke oplossing: met betonmixers wordt het beton van de centrale zo dicht mogelijk bij de bouwplaats gebracht. Daar wordt het overgepompt naar drie hybride betonmixers, die samen met een tweede betonpomp op een ponton staan. Via een duwboot verplaatst de operatie zich naar de in aanbouw zijnde vingerpier. Daar wordt het beton gestort en vervolgens direct nabehandeld.

Sector Betonmortel

Betonmortelcentrale Kijlstra Amsterdam is lid van de sector Betonmortel van Betonhuis. Deze betoncentrales zijn allemaal hoogwaardige bedrijven, die voor ieder project het optimale betonmengsel samenstellen. Vroegtijdige betrokkenheid van hun vakmensen helpt bij:

  • Procesverbetering
  • Optimalisatie van menselijke inzet op de bouwplaats
  • Optimalisatie van logistiek betonmixers
  • Het volbrengen van de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid

 

Naar overzicht
Delen:

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.