mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Nieuwe Ferry Slim Poster: wielmoeren natrekken

De nieuwste Ferry Slim poster Wielmoeren natrekken! is voor leden van VOBN beschikbaar. De poster draagt, op een ludieke wijze, bij aan de bewustwording van de gezondheid van medewerkers op de betoncentrales. De serie telt momenteel 29 posters, een groot deel daarvan draagt ook bij aan veiligheid op de bouwplaats.

Beton_Nieuws_Poster FS WielmoerenNieuwe Ferry Slim poster - Wielmoeren natrekken! - is beschikbaar. Illustratie: Richard van der Pol

 

 

 

 

 

 

 
Bij de levering van betonmortel op de bouwplaats zijn vaak meerdere partijen betrokken. Afstemming op het gebied van veiligheid is dan ook noodzakelijk. De bij VOBN aangesloten betonmortelleveranciers leveren hun kennis en kunde op dit gebied. Teneinde de arbeidsveiligheid van hun werknemers en hun directe omgeving zo goed mogelijk te waarborgen, voert VOBN de Ferry Slim campagne.

Samenwerken met bedrijven aangesloten bij VOBN

Leden van VOBN werken samen op het gebied van veiligheid en ontwikkelen van communicatiemiddelen. Met heldere voorlichting, duidelijke veiligheidsinstructiebladen, het juiste gebruik van beschermingsmiddelen en regelmatig onderhoud aan machines verhogen zij de veiligheid. Niet alleen op de betonmortelcentrale zelf, maar ook op de bouwplaats.

Poster nummer 29 Wielmoeren natrekken! is beschikbaar voor betonmortelcentrales die zijn aangesloten bij VOBN. Deze bedrijven beschikken ook over posters met informatie over het storten, verwerken en nabehandelen van betonmortel. Daarbij moeten ook veiligheidsregels in acht worden genomen.

Meer weten?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betoncentrale.

Ferry Slim Posters

Naar overzicht
Delen:

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.