mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Tektoniek is een nieuw platform voor architectuur in beton

Goed nieuws voor de liefhebber van architectuur in beton. Via het nieuwe kennisnetwerk Tektoniek wordt in de vorm van evenementen en online communicatie informatie, inspiratie, en ondersteuning geboden. Altijd gaat het daarbij om de relatie tussen betonnen architectonische vormgeving, constructie en maakbaarheid.

Beton_Nieuws_TektoniekGoed nieuws voor de liefhebber van architectuur in beton. Via het nieuwe kennisnetwerk Tektoniek wordt online informatie, inspiratie, en ondersteuning geboden. Illustratie: VOBN

Tektoniek niet alleen voor de architect

Tektoniek richt zich op de (toekomstig) architect, constructief ontwerper, bouwkundig adviseur en producent uit de betonindustrie. Initiatiefnemer van Tektoniek is het Cement&BetonCentrum. Als officieel moment om het kennisnetwerk te lanceren is gekozen: 22 oktober tijdens het 3D-betonprintevenement met en op de TU Eindhoven (faculteit Bouwkunde), midden in de Dutch Design Week.

Groeiend netwerk 

Het aanbod van Tektoniek bestaat enerzijds uit evenementen, zoals lezingen, projectbezoeken, workshops en expert meetings, en anderzijds uit online communicatie, zoals projectbeschrijvingen, artikelen over maakbaarheid en een netwerkpagina. Geintresseerd? Bezoek de website van Tektoniek.

Ga naar de website

Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon Betonhuis

Remco Kerkhoven

Adviseur Communicatie, Technische Marketing en Statistiek

tel. 0348 48 44 07

Samenwerking

Tektoniek_logo_150

Bron: www.tektoniek.nl

TEKTONIEK is een het platform voor kennis over architectuur in beton


 

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.