mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Nieuwe waterkering van Hakron voor centerpennen

Hakron, toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw, introduceert op de Betondag van 19 november a.s. een ééndelige waterkering voor Betomax 15 centerpennen. Door invloed van wateropzwelbaar polymeer worden lekkages langs de centerpennen voorkomen.

Beton_Hakron_UFO_B15Hakron introduceert de UFO B15 op de Betondag, 19 november 2015 in De Doelen te Rotterdam, standnummer 161. Illustraties: Hakron

Nieuwe waterkering is eenvoudig te monteren

De UFO B15 bestaat geheel uit een wateropzwelbaar polymeer met een zwelvermogen van 500% van zijn volume. Door de vergroting van het volume ontstaat een sterke zweldruk, waarmee mogelijke lekkage langs de centerpen wordt gestopt. Het UFO systeem is getest tot een waterdruk van 5 Bar en is eenvoudig op elke gewenste positie op de centerpen te monteren; hierbij zijn geen extra onderdelen of gereedschap nodig. 

In elke situatie toepasbaar

De binnenzijde van de UFO B15 is voorzien van B15-schroefdraad, waardoor de waterkering volledig aansluit op de centerpen. Na montage kan de UFO B15 nog van positie verplaatst (of gedemonteerd) worden indien deze voor de wapening in de weg zit (schroefbaar). Door de optie van verplaatsen en door zijn geringe diameter is de UFO B15 in elke situatie toepasbaar.

De UFO B15 is leverbaar als los product voor montage op de bouwplaats. Bijvoorbeeld op bestaand centermateriaal wat verzaagd wordt of op in het werk gezaagde centerpennen bij schuine wanden e.d. Daarnaast is de UFO B15 ook leverbaar als gemonteerde set met een B15-centerpen op de gewenste wandmaat. 

Meer informatie

 

 

Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon Betonhuis

Remco Kerkhoven

Adviseur Communicatie, Technische Marketing en Statistiek

tel. 0348 48 44 07

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.