mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

De nieuwe Betonpocket is uit

De nieuwe betonpocket is uit. Tijdens de Betondag 2015 presenteren ENCI, Mebin en Sagrex de nieuwe editie. Deze 7de herziene uitgave biedt in één oogopslag alle noodzakelijke en geactualiseerde informatie over beton en zijn samenstellende materialen en is zeer handig voor de betonprofessional.

Beton_Nieuws_BetonpocketDe nieuwe betonpocket.

De opzet van de betonpocket is gelijk gebleven

De opzet van de Betonpocket is onveranderd gebleven. Heldere leesteksten en opsommingen, handige tabellen en alles volgens actuele regelgeving en inzichten. Dat zijn de basis ingrediënten van deze handige hulp voor de beton professional. 

Duurzaam bouwen opgenomen in de betonpocket

Kreeg in de vorige editie duurzaamheid nog bescheiden aandacht, in deze uitgave is duurzame ontwikkeling er integraal deel van gaan uitmaken. Niet alleen door een speciaal daaraan gewijd hoofdstuk, ook in de andere hoofdstukken komt duurzaamheid aan de orde.

Online versie

Vanaf dit jaar wordt de Betonpocket ook als een online-versie uitgebracht. Via de websites van ENCI, Mebin of Sagrex maakt de Betonpocket 2016 u online snel wegwijs in de wereld van cement en beton, materialen, hun toepassing en de specifieke regelgeving kunnen thematisch geraadpleegd worden. De Betonpocket 2016 kan per e-mail besteld worden bij: ...

Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon Betonhuis

Remco Kerkhoven

Adviseur Communicatie, Technische Marketing en Statistiek

tel. 0348 48 44 07

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.