mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Acht betoncentrales van Van Nieuwpoort naar Mebin

Mebin B.V. neemt, naar verwachting per maart volgend jaar, een groot deel van het wagenpark, personeel en de exploitatie van acht betoncentrales over van Van Nieuwpoort. De SER, de vakbonden en de ondernemingsraad zijn inmiddels over de plannen geïnformeerd. Hiermee wil Mebin haar marktpositie versterken.

Beton_Nieuws_Mebin_VanNieuwpoortMebin neemt per maart volgend jaar de exploitatie over van acht betoncentrales van Van Nieuwpoort. Foto: VOBN

Welke acht betoncentrales zijn het?

De betoncentrales, die staan in Veghel, Niftrik, Den Bosch, Rotterdam, Maassluis, Utrecht, Harderwijk en Assen, blijven eigendom van Van Nieuwpoort. Beide partijen zijn lid van VOBN en in het bezit van het Beton Bewust keurmerk. Volgens directeur Ronel Dielissen-Kleinjans van Mebin B.V. zijn beide partijen al een paar maanden in gesprek. Als de plannen doorgaan, heeft de marktleider Mebin straks 35 betoncentrales. Nu zijn dat er nog 27. Voor de crisis was het bedrijf ook al volledig eigendom van 35 centrales. 

Naar overzicht
Delen:

Contactpersoon Betonhuis

Remco Kerkhoven

Adviseur Communicatie, Technische Marketing en Statistiek

tel. 0348 48 44 07

Beton via Twitter

#Beton van A naar B! Mooie logistieke operatie in Amsterdam. @BMN_NL https://t.co/ctTlV8ksBS

Betonhuis sector Betonmortel heeft nieuwe Life Cycle Assessment (LCA ) gegevens voor betonmortel opgesteld.#beton https://t.co/gFPV8HKr82

CSC-goud voor Betonmortelcentrale Gorkum. #beton #csc #duurzaam https://t.co/hYkVlDGKN1

Laat alle tweets zien

Een vraag over beton?

Neem contact op met een bij VOBN aangesloten betonmortelfabrikant.

Landkaartje centrales

 

 

 

 

 

 

Zoek betoncentrale


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.