mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Kennis delen

VOBN deelt graag kennis. En waarom ook niet. Kennisdeling is een belangrijk aspect van samenwerking.In het vakgebied van beton veranderen dingen soms snel of is informatie soms niet altijd eenvoudig te vinden. Op de website verzamelt VOBN alle informatie over beton of helpt de bezoeker om specifieke informatie elders te vinden.

Beton_Kennisdeling

Daarnaast probeert VOBN alle stakeholders, van maatschappelijke organisaties, tot opdrachtgevers, te informeren over de mogelijkeheden van bouwen met beton. VOBN doet dit o.a. met de digitale nieuwsbrief, BetonBouwNieuws, haar website en via vele (PR) samenwerkingsverbanden. 

Presentaties VOBN 
Veel tijd steekt VOBN in het rechtstreeks informeren van relaties van o.a. de leden. Medewerkers geven regelmatig presentaties en workshops bij aannemingsbedrijven of beantwoorden vragen uit het onderwijs. Die kunnen eigenlijk overal over gaan. De meeste presentaties heeft VOBN op haar website staan. Daarnaast zijn er over verschillende onderwerpen diverse brochures en informatiebladen beschikbaar. Deze zijn voor iedereen kostenloos beschikbaar. 

Delen:

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.