mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Kennis delen

Betonhuis - sector Betonmortel deelt graag kennis. Kennisdeling is een belangrijk aspect van samenwerking. In het vakgebied van beton veranderen dingen soms snel of is informatie soms niet altijd eenvoudig te vinden. Op de website verzamelt Betonhuis alle informatie over beton of helpt de bezoeker om specifieke informatie elders te vinden.

Beton_Kennisdeling

Daarnaast probeert Betonhuis alle stakeholders, van maatschappelijke organisaties, tot opdrachtgevers, te informeren over de mogelijkeheden van bouwen met beton. Betonhuis doet dit o.a. BetonBouwNieuws, haar website en via vele (PR) samenwerkingsverbanden. 

Presentaties  
Veel tijd wordt gestoken in het rechtstreeks informeren van relaties van o.a. de leden. Medewerkers geven regelmatig presentaties en workshops bij aannemingsbedrijven of beantwoorden vragen uit het onderwijs. Die kunnen eigenlijk overal over gaan. De meeste presentaties staan op de website. Daarnaast zijn er over verschillende onderwerpen diverse brochures en informatiebladen beschikbaar. Deze zijn voor iedereen kostenloos beschikbaar. 

Delen:

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.