mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Brochures en downloads

Informatiebladen, brochures en andere publicaties over de verschillende onderwerpen over de verwerking of toepassingen van beton(mortel) zijn gratis te downloaden via deze website. Sommige informatie is ook beschikbaar in de vorm van brochures. Deze kunt u hier aanvragen of in sommige gevallen bestellen. 

Kunt u een brochure niet vinden of werkt de aanvraag of download niet? Neem dan contact op met Remco Kerkhoven, ....

 

Publicaties

Uw selectie is opgeslagen.

Bestellen / downloaden

Beton Bewust

Bestellen / downloaden

1e Brancheverslag Beton Bewust - Resultaten keurmerk 2011-2012

In 2013 zijn alle deelnemende leden van VOBN weer getoetst op betrouwbaarheid van levering, de kwaliteit van de geleverde betonmortel, de CO2-emissie, de materiaalkringloop en de arbeidsveiligheid. De resultaten zijn positief en staan in het eerste brancheverslag van VOBN. In september 2014 is een tweede brancheverslag verschenen.

2e Brancheverslag Beton Bewust - Resultaten keurmerk 2013

In juli 2014 zijn alle deelnemende leden van VOBN weer getoetst op betrouwbaarheid van levering, de kwaliteit van de geleverde betonmortel, de CO2-emissie, de materiaalkringloop en de arbeidsveiligheid. De resultaten staan in het nieuwe brancheverslag. Van de 172 betonmortelcentrales in Nederland hebben 116 centrales het keurmerk Beton Bewust. De resultaten zijn op basis van deze centrales, waarbij een onafhankelijke externe organisatie het onderzoek heeft uitgevoerd.

3e Brancheverslag Beton Bewust Resultaten keurmerk 2014

In 2015 zijn alle deelnemende leden van VOBN weer getoetst op betrouwbaarheid van levering, de kwaliteit van de geleverde betonmortel, de CO2-emissie, de materiaalkringloop en de arbeidsveiligheid. De resultaten zijn positief en staan in het derde brancheverslag van VOBN. Het verslag laat zien wat er in 2014 is bereikt.

4e Brancheverslag Beton Bewust Resultaten keurmerk 2015

In 2016 zijn alle deelnemende leden van VOBN weer getoetst op betrouwbaarheid van levering, de kwaliteit van de geleverde betonmortel, de CO2-emissie, de materiaalkringloop en de arbeidsveiligheid. De resultaten zijn positief en staan in het derde brancheverslag van VOBN. Het verslag laat zien wat er in 2015 is bereikt.

Bestellen / downloaden

Terug naar publicatie overzicht

Delen:

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.