mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Disclaimer - Site Informatie

Dit is een website van VOBN. De Vereniging van Ondernemers van Betonmortelfabrikanten in Nederland. Het kantoor in Veenendaal is het voorlichtingscentrum voor bouwen met betonmortel, voorheen gietbouwcentrum.

Alle webpagina's op deze site zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld door VOBN. VOBN sluit echter elke aansprakelijkheid uit die mocht voortvloeien uit het gebruik en de toepassing van de gepresenteerde informatie.

Fotografie:

In november 2013 heeft VOBN haar website vernieuwd en hierbij is veel gebruik gemaakt van (oud, soms niet meer te achterhalen) beeldmateriaal. VOBN heeft de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht bij het vaststellen van het auteurs- en portretrecht van de getoonde foto's en vervolgens met het maken van afspraken met rechthebbenden. Mocht u kennis hebben van (onbedoelde) schending van rechten van gepubliceerd werk op deze website, dan verzoeken wij u hierover onmiddellijk contact op te nemen met VOBN. 

Contactpersoon: Remco Kerkhoven ...

Delen:

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.