mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Presentaties over beton

Het Betonhuis organiseert regelmatig workshops, lezingen en trainingen. Ook tijdens evenementen of tijdens gastcolleges worden presentaties gegeven. De inhoud gaat meestal over beton, het Beton Bewust keurmerk, de verwerking op de bouwplaats, veiligheid of het (gietbouw)bouwproces. De presentaties staan op deze pagina. 

Beton_presentatieVOBN geeft regelmatig presentaties, workshops of gastcollege's over het materiaal beton, het gietbouwproces, of het Beton Bewust keurmerk. Foto's: VOBN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

November 2014: Workshop Groen Beton Duurzame Leverancier
Er zijn veel initiatieven op het gebied van het vergroenen van beton, waaronder de Green Deal beton, maar nog lang niet alle mogelijkheden worden benut. Bij het ontwerpen en realiseren van infrastructuur bij projecten is er lang niet altijd aandacht voor groen beton. Veel van de oplossingen om beton te verduurzamen zijn ook kostenbesparend. Waarom doen we het dan niet?

De workshop groen beton van de Duurzame Leverancier werd op 25 november bij Movares gegeven. Eén van de sprekers was Màrie van der Poel (VOBN). Download hieronder zijn presentatie over de kracht van Beton Bewust. Alle andere presentaties zijn gebundeld in het 2e pdf document.

PDF icoonPresentatie_Beton_Bewust_Duurzame_Leverancier_11-2014

PDF icoonPresentatie_Workshop_ Groen_Beton_11-2014

November 2014: Bijscholing docenten
Op 7 en 14 november hebben de BFBN, VOBN en de Betonvereniging twee bijscholingsbijeenkomsten voor docenten georganiseerd. De presentatie van 7 november van Jaap van Eldik (1) en Peter Dekker (2) en de persentaties van 14 november van Jurjen Talsma (3), Bart White (4) en Peter de Vries (5), kunt u hieronder downloaden. 

PDF icoon1-Presentatie_Bijscholing_Docenten_Prestatie_eisen_beton_11-2014

PDF icoon2-Presentatie_Bijscholing_Docenten_ZVB_11-2014

PDF icoon3-Presentatie_Bijscholing_Docenten_Vezelversterkt_beton_11-2014

PDF icoon4-Presentatie_bijscholing_Docenten_Staalvezels_11-2014

PDF icoon5-Presentatie_bijscholing_Docenten_Duurzaamheid_11-2014


September 2014: Ecobouw
Het keurmerk Beton Bewust heeft een duidelijke waarde gekregen in de markt en verschillende succesverhalen van gerealiseerde projecten zijn hier een voorbeeld van. Vanaf het betonontwerp en duurzaam voorschrijven tot een verantwoorde productie en zekerheid op de bouwplaats. Tijdens de Ecobouw gaf Ron Peters een kennissessie over het keurmerk Beton Bewust.

PDF icoonPresentatie Ecobouw VOBN Red Room DEF 16 09 2014

Delen:

Samenwerking

Samenwerking

Logo-BV-150px

bron: www.betonvereniging.nl

Betonvereniging - Kennispartner


 

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.