mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Films

Film duurzaam bouwen met beton (oktober 2016)

In een wereld waar natuurlijke grondstoffen steeds schaarser worden, moet de Europese Unie een slimme, duurzame en groei bereiken door middel van een bron-efficiënte economie. Om de het transitieproces tie te ondersteunen en te faciliteren bereidt de Europese Commissie een Communicatie over Bron-efficiëntiekansen in de Bouwsector voor. Het doel van dit initiatief is om de impact van gebouwen op het milieu te verkleinen en tegelijkertijd de concurrentiekracht van de bouwsector te verbeteren. 

Zoals het Beton Initiatief duidelijk laat zien, kunnen duurzaamheid en zakelijke oplossingen hand in hand gaan. Ik verwelkom uw bijdrage aan een meer bron-efficiënte en daardoor duurzamer toekomst voor Europa

Om dit flashobject te kunnen bekijken moet uw browser javascript ondersteunen en heeft u een recente versie Flash Player nodig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Film Beton Bewust Wiarda Leeuwarden (juli 2015)

Drachtsterweg Leeuwarden. Provincie Friesland kiest voor Beton Bewust voor het ontwerp en realisatie van de weg met viaducten en aquaduct. Voor het project moest een bestaande brug worden gesloopt. Het betonpuin is weer ingezet in het nieuwe beton. (C) Van der Poel Media.


Film in Wildlands wordt Beton Bewust gebouwd (juni 2015)

De grootste bouwput van Drenthe verandert steeds meer in een dierentuin. Wildlands wordt gebouwd en de opdrachtgever bouwt duurzaam bouwen en dat is Beton Bewust bouwen! Wat houdt dat in? Met dank aan Noorden Duurzaam, VolkerWessel, Wildlands en keurmerkhouder Cementbouw. (c) Van der Poel Media.


Film Saxion Hogeschool bouwt Beton Bewust (mei 2015)

Een unieke samenwerking tussen de bouwcombinatie Haafkes/Plegt-Vos, ABT en Beton Bewust betonleverancier Rokramix. Tijdens de de nieuwbouw van Saxion Hogeschool wordt voor ieder bouwdeel, en afhankelijk van de prestatie-eisen, beton geleverd met een zo laag mogelijke CO2. (C) Van der Poel Media


Film over tunnelgietbouw (2013) - Konosch Nederland

The sky is the limit.


Film over wanden-breedplaat proces (2011) - Van Wijnen

Korte animatie van een gietbouwproces d.m.v wanden breedplaat systeem.


Film over betongranulaat (2010) - Samenwerking BFBN en VOBN

Beton is volledig recyclebaar, een ruime toepassing van betongranulaat als grindvervanger in betonproducten is verantwoord mogelijk.

Delen:

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.