mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Dossier:

Betonhuis Categorie: VOBN Algemeen

Essentie

Sinds 1 december 2017 zijn de drie grootste brancheorganisaties in de Nederlandse betonmarkt verenigd onder een nieuwe koepel. De Bond van Fabrikanten van Betonproducten in Nederland (BFBN), het Cement&BetonCentrum (C&BC) en de Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN) gaan verder onder Betonhuis.

Betonhuis_01Onthulling logo op de Betondag 2017

Betonhuis is het aanspreekpunt binnen de sector en fungeert als het kenniscentrum voor o.a. overheden, aannemers en architecten en heeft experts in dienst op het gebied van duurzaam bouwen met beton. Betonhuis richt zich op acht kernactiviteiten, die tot doel hebben om de sector effectiever en slagvaardiger te maken.

Betonhuis staat voor belangenbehartiging van aangesloten bedrijven, voor kennisontwikkeling betontechniek en normering, en voor de promotie van een duurzaam imago van beton. Verder faciliteert Betonhuis opleidingen en diverse leermiddelen, biedt het ondersteuning bij arbeidsvoorwaarden, adviseert men op het gebied van KAM en veiligheid, en kan men er terecht voor statistiek en dienstverlening. Betonhuis vertegenwoordigt 300 bedrijven in verschillende sectoren en is gevestigd in Woerden. Meer informatie www.betonhuis.nl

Bestuur Betonhuis
Voorzitter, Rob van Gijzel
VOBN, Bernard van der Peijl sector betonmortel
Cement&BetonCentrum, Clemens Swalue sector cement
Abfab, John Engelsman, sector constructief prefab
BeST, Marcel Bettonvil sector bestrating
BPN, Jan de Koning, sector betonproducenten Nederland
BB&S, Johan Arts, sector blokken en stenen
VPB, Hans Mascini, sector riolering  

 

VOBN als sector betonmortel in Betonhuis

De Vereniging van Ondernemers van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN) is de brancheorganisatie van én voor de betonmortelindustrie in Nederland en is als sector betonmortel aangesloten bij Betonhuis. De vereniging is telkens gefocust op het bevorderen van het gebruik van betonmortel en vertegenwoordigt ruim 110 betonmortelcentrales die samen een 70 procent van de in Nederland benodigde hoeveelheid betonmortel produceren.

Terug naar overzicht
Delen:

Contactpersoon Betonhuis

Ron Peters

Betonhuis

Directeur

tel. 0348 48 44 00

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.