mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Brochures en downloads

Informatiebladen, brochures en andere publicaties over de verschillende onderwerpen over de verwerking of toepassingen van beton(mortel) zijn gratis te downloaden via deze website. Sommige informatie is ook beschikbaar in de vorm van brochures. Deze kunt u hier aanvragen of in sommige gevallen bestellen. 

Kunt u een brochure niet vinden of werkt de aanvraag of download niet? Neem dan contact op met Remco Kerkhoven, ....

 

Publicaties

Uw selectie is opgeslagen.

Bestellen / downloaden

Informatiebladen beton VOBN

Bestellen / downloaden

Vloeistofdicht Beton

Beton is een uitstekend materiaal om vloeistofdichte voorzieningen mee te realiseren. Meestal gaat het om vloeren die de bodem bescherming bieden tegen schadelijke stoffen, zoals in tankstations, mestopslag of wasstraten.

Voorkom betonschade in de winter

Beton storten in de winter kan mits de juiste maatregelen zijn genomen. Betontechnologen aangesloten bij VOBN hebben een informatieblad samengesteld om schades aan betonconstructies die ontstaan zijn tijdens de winter te voorkomen. Dit informatieblad is ook gratis verkrijgbaar bij één van de bij VOBN aangesloten betoncentrales.

Zelfverdichtend Beton

Zelfverdichtend Beton (ZVB) is zeer vloeibaar. Hierdoor zijn gecompliceerde vormen en constructies met veel sparingen of veel wapening eenvoudig te storten. Het betonoppervlak is van hoge kwaliteit, hierdoor duurzaam en uitermate geschikt voor schoonbeton toepassingen. Dit informatieblad geeft een van de toepassingen en tips voor de uitvoering.

Informatiebladen bouwproces (Gietbouwcentrum)

Bestellen / downloaden

Gietbouwproces - Procesdenken

Optimalisatie van het bouwproces leidt tot een betrouwbare en beheersbare planning. Dit informatieblad brengt het Gietbouwproces in beeld

Installaties in beton storten

In het werk gestorte betonnen woningbouw casco's bieden de oplossing voor installaties. In dit informatieblad staan de voordelen in een overzicht en is een checklist opgenomen voor de optimalisatie van voorbereiding en uitvoering.

Optimalisatie breedplaatvloeren

Optimalisatie van ondersteuningsconstructies en breedplaatvloeren
Kostenbesparing door integrale benadering.

Bestellen / downloaden
Delen:

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.