mediafilerTwitterLinkedInRSSYouTube
  • Menu
  • Home
  • Login

Brochures en downloads

Informatiebladen, brochures en andere publicaties over de verschillende onderwerpen over de verwerking of toepassingen van beton(mortel) zijn gratis te downloaden via deze website. Sommige informatie is ook beschikbaar in de vorm van brochures. Deze kunt u hier aanvragen of in sommige gevallen bestellen. 

Kunt u een brochure niet vinden of werkt de aanvraag of download niet? Neem dan contact op met Remco Kerkhoven, ....

 

Publicaties

Uw selectie is opgeslagen.

Bestellen / downloaden

Beton Bewust

Bestellen / downloaden

#duurzaambeton - trending topics (digitaal)

Beton speelt een belangrijke rol in een duurzame samenleving. Door zijn veelzijdigheid biedt het vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen. Hoog tijd voor een helder overzicht voor alle partijen die duurzaam willen bouwen. Uiteraard met beton!

Gratis digitale versie vanaf 20 november beschikbaar.

De publicatie is via de webshop van uitgeverij Aeneas te bestellen en kost €14,95 (incl. btw)

1e Brancheverslag Beton Bewust - Resultaten keurmerk 2011-2012

In 2013 zijn alle deelnemende leden van VOBN weer getoetst op betrouwbaarheid van levering, de kwaliteit van de geleverde betonmortel, de CO2-emissie, de materiaalkringloop en de arbeidsveiligheid. De resultaten zijn positief en staan in het eerste brancheverslag van VOBN. In september 2014 is een tweede brancheverslag verschenen.

2e Brancheverslag Beton Bewust - Resultaten keurmerk 2013

In juli 2014 zijn alle deelnemende leden van VOBN weer getoetst op betrouwbaarheid van levering, de kwaliteit van de geleverde betonmortel, de CO2-emissie, de materiaalkringloop en de arbeidsveiligheid. De resultaten staan in het nieuwe brancheverslag. Van de 172 betonmortelcentrales in Nederland hebben 116 centrales het keurmerk Beton Bewust. De resultaten zijn op basis van deze centrales, waarbij een onafhankelijke externe organisatie het onderzoek heeft uitgevoerd.

3e Brancheverslag Beton Bewust Resultaten keurmerk 2014

In 2015 zijn alle deelnemende leden van VOBN weer getoetst op betrouwbaarheid van levering, de kwaliteit van de geleverde betonmortel, de CO2-emissie, de materiaalkringloop en de arbeidsveiligheid. De resultaten zijn positief en staan in het derde brancheverslag van VOBN. Het verslag laat zien wat er in 2014 is bereikt.

4e Brancheverslag Beton Bewust Resultaten keurmerk 2015

In 2016 zijn alle deelnemende leden van VOBN weer getoetst op betrouwbaarheid van levering, de kwaliteit van de geleverde betonmortel, de CO2-emissie, de materiaalkringloop en de arbeidsveiligheid. De resultaten zijn positief en staan in het derde brancheverslag van VOBN. Het verslag laat zien wat er in 2015 is bereikt.

Veilig betonmortel lossen op de bouwplaats

Om veilig werken te bevorderen is een informatieblad met gedragsregels opgesteld voor het afleveren en lossen van betonmortel op de bouwplaats. In het informatieblad staat wat er van de aannemer en de truckmixerchauffeur op de bouwplaats verwacht mag worden.

Bestellen / downloaden
Delen:

VOBN sluit alle aansprakelijkheid uit, die verband houden met het gebruik van informatie uit deze site. Zie disclaimer in www.vobn.nl.